Wat kunt u verwachten bij de aanschaf van een op maat gemaakte koopovereenkomst:

Wat kunt u verwachten bij de aanschaf van een op maat gemaakte koopovereenkomst:

Wat kunt u verwachten bij de aanschaf van een op maat gemaakte koopovereenkomst:

De koopovereenkomst van de Jurist voor Fokkers van Gezelschapsdieren is een op de fokker afgestemde overeenkomst. Hierin zijn rasspecifieke zaken opgenomen, waardoor elke overeenkomst uniek is. Uiteraard zijn ook de gegevens van de fokker opgenomen in de overeenkomst. Indien gewenst kan uw logo ook worden verwerkt in het document.

Als u specifieke bepalingen wilt opnemen, dan zullen we overleg hebben of deze juridisch stand houden en hoe deze in de overeenkomst worden opgenomen.

Vervolgens gaan we de overeenkomst opleveren en krijgt u een PDF document dat u zelf kunt aanvullen met de gegevens van de pup/kitten en koper.

Kosten:

De kosten voor de overeenkomst zijn 100,- euro eenmalig, plus de arbeidsuren (72,50 euro per uur)
Uit ervaring is het ongeveer een uur werk om de overeenkomst naar uw wensen te personaliseren. Dit is uiteraard afhankelijk van uw specifieke wensen ten aanzien van de overeenkomst.

Als uitbreiding hebben we ook een “handleiding” geschreven, welke u bij de overeenkomst als bijlage kan toevoegen. Deze kost eenmalig 25,-

Er zijn ook enkele fokkers die bij elk nest een complete set overeenkomsten laat maken. Hierop zijn dan de gegevens van de pup en koper ook verwerkt. Kosten hiervoor zijn de eenmalige kosten van het opzetten van de overeenkomst, aangevuld met de kosten per nestje.

Alle genoemde bedragen hierboven genoemd zijn exclusief BTW.

 

Zie ook: Is een koopovereenkomst verplicht?

Over de auteur

Rob administrator

Geef een reactie